Foto: Instagram.com/jamesholt22x/
Mediju ievērību izpelnījies kārtējais ar plastiskajām operācijām apsēstais dīvainītis. 22 gadus vecais Džeimss Holts (attēlā) no kādas Anglijas mazpilsētiņas iztērējis vairākus tūkstošus britu mārciņu, lai pēc iespējas vairāk līdzinātos saviem elkam – slavenajām Kardašjanu māsiņām.

Jaunais puisis publiski padalījies ar savu dzīvesstāstu, un tas izpelnījies milzīgu sabiedrības interesi. Džeimss gājis uz pilnu banku – viņš atzinies, ka visas viņa operācijas apmaksājuši tā dēvētie "sugar daddy" jeb "cukura tētuki".

Džeimsam ir trīs "cukura tētuki" – visi ir gados veci, bet neizmērojami turīgi vīrieši.

Pāris gadu laikā par dažādām plastiskajām operācijām un skaistuma procedūrām puisim nācies samaksāt aptuveni 21 tūkstoti britu mārciņu. Tiesa, viņš negrasās apstāties pie sasniegtā.

Pirmā operācija Džeimsam tika veikta 17 gadu vecumā – viņam tika palielinātas lūpas un injicēts botokss. Par lūpām vien viņš kopumā iztērējis 10 tūkstošus britu mārciņu.

Tāpat uzpumpēti viņa vaidziņi, žokļa līnija un citas sejas daļas. Tuvākajā laikā Džeimsam tiks veikta arī deguna formas korekcijas operācija. Savukārt viņa kvēlākais sapnis ir izņemt sešas ribas, lai iegūtu šmaugu vidukli.

Puisis pastāstījis, ka viņa iedvesmotājas ir amerikāņu realitātes šovu zvaigznes un sabiedrības dāmas Kardašjanu māsiņas. Arī viņš tiecas iegūt tikpat lielu pēcpusi, tievu vidukli un pilnīgas lūpas, ar kādām lepojas šīs ģimenītes pārstāves.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!