Foto: Instagram.com/vinnyohh/
Mediju un sabiedrības ievērības lokā nonācis 22 gadus vecais Vinnijs Ohs (attēlā) no Losandželosas. Puisis publiski paziņojis, ka ar plastisko operāciju palīdzību vēlas pārtapt bezdzimuma citplanētietī.

Kā jau daudzi jaunieši, arī Vinnijs slavu kaldina ar sociālo tīklu starpniecību. Ārzemju mediji vēsta, ka viņš ir grima mākslinieks, modelis un plastiskās ķirurģijas pielūdzējs. Jaunekļa vizuālais tēls ir gana iespaidīgs un krāšņs, savukārt dzīves uzskati – visnotaļ īpatnēji.

"Es vēlos būt bezdzimuma ārpuszemes būtne. Es vēlos, lai mana āriene atspoguļo to, kā es jūtos iekšēji. Es gribu pārtapt par citplanētieti. Es gribu būt hibrīds, nevis vīrietis vai sieviete," ārzemju mediji citējuši Vinniju.

Lai sasniegtu savu mērķi, puisis veicis virkni dažādu operāciju un procedūru, par kurām kopumā jau iztērējis vairāk nekā 50 tūkstošus ASV dolāru. Tuvākajā laikā viņš ieplānojis atbrīvoties no savām ģenitālijām.

"Jau kopš 17 gadu vecuma esmu sapņojis kļūt par bezdzimuma būtni. Esmu apmeklējis ārstus, lai noskaidrotu, vai tas ir iespējams, taču līdz šim man nav veicies.

Es nevēlos, lai cilvēki domātu, ka gribu kļūt par sievieti. Es mierīgi varētu dzīvot bez dziumorgāniem. Tad kādēļ man vajadzīgs penis vai vagīna?" ārzemju medijiem klāstījis jauneklis.

Vinnijs ikdienā iecienījis krāsainas kontaktlēcas, košas frizūras un garus nagus. Tāpat viņš ieplānojis tuvākajā laikā iztērēt vismaz 160 tūkstošus ASV dolāru, lai veiktu trīs svarīgas procedūras – jauneklis grib izoperēt ģenitālijas, kā arī atbrīvoties no nabas un krūtsgaliem.
Foto: Instagram.com/vinnyohh/

"Līdz šim jau esmu iztērējis 50 tūkstošus par ādas procedūrām, divām rinoplastikām, sejas filleriem lūpās, vaigos un pierē. Es nedaudz līdzinos marsietim, jo man ir liela galva un nav uzacu, un es ar to jau esmu apradis," medijiem stāstījis puisis.

Gadu gaitā Vinnijs secinājis, ka viņš nav nedz gejs, nedz biseksuālis, nedz transseksuālis. Viņa vienīgais dzīves aicinājums ir būt pašam.

"Es to daru, lai iedvesmotu pasauli. Es gribu, lai cilvēki pārstāj viens otram piekarināt birkas, šķirot un iesprostot kaut kādos rāmjos," sacījis Vinnijs.

Savukārt sabiedrības novērtējums ir neviennozīmīgs. Kamēr daļa jūsmo par Vinnija izskatu un viņa nākotnes plāniem, citi viņu kritizē.

"Daži cilvēki mani mīl un uzskata par slavenību, izsaka komplientus. Es neizskatos īsts, un cilvēkiem tas patīk. Daži pat ir teikuši, ka gribētu, lai viņu bērni būtu tādi kā es un ka es iedvesmoju jauniešus, kuri nejūtas iederīgi. Savukārt reizēm mani grūsta ar iepirkumu ratiņiem," ļaužu dažādo attieksmi aprakstījis Vinnijs.

I love you Beautiful 👽

A post shared by Vinny (@vinnyohh) on Mar 2, 2017 at 5:19pm PST

Happy Holidays 😘 new lil vid in bio :) enjoy 💙

A post shared by Vinny (@vinnyohh) on Dec 25, 2016 at 12:39pm PST

I love you. Inspired by a painting from @girlacne

A post shared by Vinny (@vinnyohh) on Dec 10, 2016 at 2:15pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!