Foto: Caters News/Scanpix/LETA

Šoruden par īstu sensāciju kļuva foto, kurā suņuka ausī tika saskatīts ASV prezidenta Donalda Trampa ģīmītis. Savukārt tagad ievērību izpelnījusies zivs, kura izskatās pēc Jēzus Kristus.

Tas, ka Jēzus seju ļaudis saskata uz ērmīgām lietām un dīvainās vietās, nav nekas neparasts – savulaik pestītājs parādījies uz apsviluša gludekļa, piedegušas tortiljas, pankūkas un pat zeķes. Savukārt briti ļoti lepojas ar karpu, kuras galvu rotā Dieva dēla seja.

Unikālais radījums, kuru, starp citu, ļaudis nosaukuši par Karlu, mīt "Notcutts Ashton Park" tirdzniecības centra baseinā Mančestras pievārtē.

Kā vēsta izdevums "The Daily Mail", vietējie jau labu laiku apjūsmo īpatnējo karpu, bet plašāka sabiedrība par zivi, kas izskatās pēc Jēzus, uzzinājusi tikai šoruden, kad 55 gadus vecā Helēna Barlova saldūdens radību iemūžinājusi bildēs, kuras vēlāk publicētas dažādos medijos.

Helēna, rūpīgi apskatot bildes, piefiksējusi, ka viena no zivīm ir neparasta – plankumi uz tās galvas rada ilūziju, ka radījumam ir cilvēka seja un pat bārda. Viņa saskatījusi līdzību ar Jēzu Kristu, un daudzi citi sievietei steidz piekrist.

"Varbūt tas ir tikai rakurss, no kura es uzņēmu bildi, vai gaismas spēle. Es tiešām nezinu. Man vienkārši šķiet uzjautrinoši, cik ļoti zivs izskatās pēc cilvēka. Jo ilgāk skaties, jo vairāk tā liekas," sacījusi Helēna.

Par nelielu samaksu zivtiņas, kuras mīt tirdzniecības centra baseinā, iespējams pabarot. Savukārt, pateicoties kadriem, kuros saskatīts Jēzus, tagad ļaudis straumēm plūst uz veikalu, lai uzņemtu selfiju ar īpatnējo zivi.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!