Foto: AP/Scanpix
Mediju ievērības lokā nonākuši slepeni dokumenti, kuros atklāts baiss noslēpums par Trešā reiha vadoņa, nacistu līdera Ādolfa Hitlera (attēlā labajā pusē) seksuālajām tieksmēm. Viņam piemitis baiss fetišs – koprofilija.

Izdevuma Daily Star rīcībā nonākuši atslepenoti ASV kara laika izlūkdienesta dokumenti, kuros teikts, ka nacistu līderim seksa laikā patikušas netīras spēlītes un viņam bijusi slimīga interese par izkārnījumiem.

Šāda informācija iekļauta psihoanalītiķa Valtera Čārlza Langera veidotajā atskaitē A Psychological Analysis of Adolph Hitler His Life and Legend. Tajā izlasāmi dažādi fakti par Trešā reiha vadoņa dzīvesstilu un paradumiem.

Izdevums vēsta, ka Otrā pasaules kara laikā Langeram uzticēts uzdevums izveidot nacistu līdera psiholoģisko analīzi. Atskaitē apkopotas ziņas, ko viņam snieguši slepeni informatori.

Langers atskaitē apgalvojis, ka Hitlers bijis koprofils un viņu uzbudinājuši cilvēku izkārnījumi. Vairāki informatori psihoanalītiķim atklājuši, ka fīreram paticis, ja sieviete nostājas virs viņa un nokārtojas viņam uz sejas.

Turklāt Langera rīcībā tolaik nonākusi informācija, ka nacistu vadonis savas baisās seksa fantāzijas īstenojis ar savu krustmeitu Angelu Mariju Raubalu, kura par to bija izpļāpājusies Hitlera tā laika draugam Oto Štraseram.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!