Foto: Fishki.net

Strauji tuvojas Valentīna diena, kas tiek dēvēta par gada romantiskākajiem svētkiem. Šī īpašā notikuma gaidās jauku pārsteigumu sagādājis populārais Krievijas izklaides ziņu portāls "Fishki.net", kas plašākas sabiedrības novērtējumam sniedzis kārtējo sociālo tīklu foto pērļu apkopojumu.

Krievijas sociālo tīklu un iepazīšanās portālu ērmīgo bilžu apkopojumi interneta lietotāju vidū vienmēr bijuši ļoti populāri un raisījuši lielu sajūsmu. Arī jaunākā foto galerija reti kuru atstājusi vienaldzīgu.

Šoreiz apkopotas asprātīgas, uzjautrinošas un visnotaļ mākslinieciskas bildītes, kas atrodamas draudzēšanās portāla "Vkontakte.ru" dzīlēs. Tās visas vienojošais elements ir romantika, kas burtiski dzirksteļo no katra kadra.

Kā apliecina galerijā iekļautie momentuzņēmumi, ne vienmēr romantika nozīmē vakariņas dārgā restorānā un nakti greznā viesnīcā. Reizēm īstais skaistums slēpjas visvienkāršākajās lietās, un nedrīkst aizmirst, ka pats svarīgākais ir vēlme pārsteigt, nevis tas, cik daudz naudas iztērēts, lai otru iepriecinātu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!