Lai gan cilvēcei izdevies pārdzīvot septembra "asiņaino mēnesi", kura laikā dažs labs pareģoja pasaules galu, jau atkal parādījušies jauni pēdējās stundiņas sludinātāji, kas pauž pārliecību, ka 7. oktobrī Zeme tiks pilnībā iznīcināta, vēsta izdevums "The Guardian".

Šoreiz par pasaules galu brīdina kāda kristiešu organizācija, kas darbojas globālajā tīmeklī – "The eBible Fellowship". Organizācijas galvenā mītne atrodas ASV pilsētā Filadelfijā.

"Saskaņā ar Bībelē pausto, 7. oktobris būs diena, par ko Dievs ir teicis: tajā pasaule zudīs," izdevumam norādījis kristiešu kopienas dibinātājs un vadītājs Kriss Makkans, norādot, ka pasaule būs zudusi uz mūžiem.

Saskaņā ar Makkana interpretāciju par Bībelē pausto pasauli pazudinās uguns.

Visai nesen – 27. septembrī – daudzviet pasaulē bija iespējams novērot tā sauktā ''supermēness'' aptumsumu, ko daudzi dēvēja arī par "asiņaino Mēnesi'. Daži reliģiskie līderi šo notikumu steidzās saistīt ar pasaules galu, pareģojot, ka šis Mēness aptumsums aizsāks notikumu virkni, kas septiņu gadu laikā novedīs pie pasaules iznīcības.

Saskaņā ar jauno pareģojumu, izdzīvošanas iespējas nepastāv – 7. oktobrī gals būs itin visam un visiem.

"Dievs pirmo Zemi iznīcināja Noasa laikā ar ūdeni – ar plūdiem. Un viņš ir teicis, ka to vairāk nedarīs, ne ar ūdens palīdzību. Taču Pētera otrās vēstules trešajā nodaļā teikts, ka viņš to iznīcinās ar uguni," skaidrojis Makkans, piebilstot, ka pastāv maz ticama iespēja, ka pasaules gals tomēr varētu nepienākt.

"The eBible Fellowship" ir organizācija, kad darbojas tiešsaistē un reizi mēnesī rīko tikšanos.

Arī zinātnē pastāv dažādas teorijas par to, kad pienāks pasaules gals, tiesa gan, neviena no tām to neparedz jau trešdien.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!