Foto: Instagram.com/lilarosetheprecious/
Spraigajā cīņā par izdzīvošanu īpaši uz citu ļaužu fona izceļas jaunavas, kuras izsola savu nevainību, un pēdējo gadu laikā šādu drosminieču nav trūcis. Tagad viņu pulciņam pievienojusies arī franču izcelsmes transseksuāle Lila Rouza (attēlā), kura tīko tikt pie brangas naudiņas.

Šobrīd 25 gadus vecā Rouza, kura dzīvo Rietumlondonā, grasās rīkot savas nevainības izsoli. Daiļava savu tikumiņu atdos tam, kurš solīs visvairāk.

Tiesa, viņas mērķis ir nopelnīt vismaz 30 tūkstošus sterliņu mārciņu, kas, kā viņa stāstījusi medijiem, tiks iztērētas par pilnu dzimuma maiņas operāciju un krūšu un dupša palielināšanu.

Lila jau aptuveni gadu lieto hormonus, kas viņas izskatu padarījuši sievišķīgāku. Viņas šī brīža krūšu izmērs ir 34C, tomēr pilnībā apmierināta ar savu izskatu viņa būs tikai tad, kad tiks veiktas visas nepieciešamās operācijas, kas viņu padarīs par pilnvērtīgu sievieti.

"Es esmu nolēmusi pārdot savu nevainību, lai samaksātu par operācijām. Es būšu jauna, svaiga sieviete un esmu gatava sevi pārdot tam, kurš solīs visvairāk. Tas, kurš uzvarēs izsolē un samaksās par operācijām, varēs ar mani pārgulēt," izdevumam "Sun Online" sacījusi Lila.

Transseksuāle arī uzsvērusi – izsoles uzvarētājs nebūs vīlies, jo sekss ar viņu būšot interesants un aizraujošs.

Lila, kura pasaulē nākusi kā zēns un uzaugusi stingrā musulmaņu ģimenē, jau agrā vecumā sapratusi, ka jūtas iesprostota neīstajā ķermenī. Tagad, kad viņa nomainījusi vārdu, līdz pilnai sapņa īstenošanai atlicis tikai veikt dzimuma maiņas operāciju.

"Es esmu ļoti glīta, izskatos pēc lellītes," sacījusi nevainības andelētāja, kura šobrīd cītīgi meklē interneta vietni kur izlikt pārdošanā savu tikumiņu. "Ja jūs piedalīsieties izsolē un uzvarēsiet, es kļūšu par jaunavu, bet jūs šo jaunavību varēsiet man atņemt," potenciālos pircējus kārdinājusi Lila.

#model #vlogger #itgirl #beautyface #beauty #yslboots #celinebag #trends

A post shared by Lila Rose (@lilarosetheprecious) on Sep 6, 2017 at 10:16am PDT

Face #face #newface #newwoman #woman #femme #girl #fille #model #mac #makeup #beauty #beautyface #transgender

A post shared by Lila Rose (@lilarosetheprecious) on Aug 30, 2017 at 7:38pm PDT

Thanks @makeupbyhasan I loved my makeup #makeup #london #makeupbyhasan #lancome #leteintparticulier

A post shared by Lila Rose (@lilarosetheprecious) on Jul 30, 2017 at 12:21pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!