Foto: DELFI

Nedēļas izskaņā uz slavenās Ineses Adario jeb Kombuļu Ineses koncertu Rīgā bija ieradies arī kolēģis Sandis Kiops. Abi mākslinieki 2012. gada nogalē bija sakašķējušies tiktāl, ka vairākus gadus nespēja komunicēt. Tagad viņi beidzot salīguši mieru (abi attēlā zīmīgajā brīdī).

Kiopa un Kombuļu Ineses kašķis sākās 2012. gada vasarā. Toreiz Kiops uzaicināja slavas spicē esošo Inesi kailu paskraidīt pa Rīgas centru viņa topošā videoklipa vajadzībām. Tikai pēc filmēšanās izrādījās, ka Kiops nepiedienīgās izdarības Rīgas centrā nav saskaņojis ar atbildīgajām instancēm.

Idejas iniciators no atbildības izvairījās, bet Inesei par plikumu zibināšanu tika piespriests naudassods. It kā ar to nebūtu gana, Kiops vēl pamanījās neaicināts ierasties Ineses koncertā Rīgā, uzlēkt uz skatuves un sākt izģērbties.

Tā kā uz šo uzstāšanos Inese bija ieradusies kopā ar bērniem, iesaistījās bāriņtiesa. Dziedātāja toreiz nosolījās vairs nekad nesaistīties ar "zemisko Kiopu".

1. aprīļa vakarā gadiem ilgā spriedze starp abiem publikas mīluļiem beidzot kliedēta. Kiops ar draudzeni ieradās noskatīties sen gaidīto Ineses šovu Rīgā, bet pēc tam abi mākslinieki aizskatuvē draudzīgi aprunājās, sabučojās un pat nopozēja presei.

"Toreiz, kad tas viss notika, bijām jauniņi un šovbiznesā nepieredzējuši. Tagad esmu precējusies, un arī Kiopam ir sieviete. Mūsu dzīves ir nokārtojušās, vairs neesam tādi, kā toreiz. Jebkuram jau jaunībā var gadīties," sarunā ar DELFI Izklaidi gudri uz pieredzēto atskatās Inese.

Dziedātāja uzsver, ka nenožēlo mešanos avantūrā un bildēšanos Rīgas centrā pa pliko. Arī viņas vīrs Paskvāle pret šo notikumu izturoties ar sapratni. "Tā tam vajadzēja būt. Kā Paskvāle saka: šovbizness ir šovbizness, un, ja tu tajā esi, jāiet cauri visam.

Paskatieties, kādas ārzemēs notiek tiesas un skandāli starp lielajām zvaigznēm," tā Inese. Viņa atklāj, ka atkalsatikšanās ar Kiopu nav bijusi nepatīkama. Inese pat sākumā nav atpazinusi skandālistu sava koncerta klausītāju vidū.

"Kiops ir ļoti izmainījies. Paskvāle viņu sākumā pat neatpazina, lai gan tieši Kiops savulaik brauca Paskvālem pretī uz lidostu, kad viņš pirmo reizi ieradās Rīgā," atklāj Inese.

Foto: DELFI

Lai arī mākslinieces vīrs ir labi informēts par skādi, ko Kiops nodarījis viņa laulātajai draudzenei, uzņemot nepiedienīgos kadrus, itālis uz Kiopu ļaunu prātu netur. Viņš kā ārzemnieks tieši vēl labāk saprot, ar kādiem paņēmieniem lietas tiek darītas lielajā šovbiznesā, un pat palīdzējis Inesei aizmirst pagātnes nodarījumus.

"Es neko nenožēloju. Lai arī kā tauta kritizētu mani un manu mūziku, uz maniem šoviem nāk ālēties jaunieši. Es esmu fenomens pati sev. Iespējams, tieši mans skandalozais tēls ir tas, kas piesaista jauno paaudzi.

Un lai jau runā, ka koncerti reizēm ir mazāk apmeklēti! Kaut arī uz koncertu atnāk tikai viens īsts fans, es redzu, ka cilvēks šovu bauda ar visu sirdi.

Tad prieks uzstāties ir vēl lielāks, nekā tad, ja būtu jādzied tūkstošiem, kuri atnākuši tikai tā starp citu," par ikvienu fanu priecīga Inese, kura drīzumā cer ierakstīt jaunas dziesmas, lai vasarā varētu lutināt Latviju ar saviem šoviem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!