Foto: LETA

Maija sākumā ar šokējošu paziņojumu rāmos pašmāju šovbiznesa ūdeņus satricināja Latvijas selfiju karaliene Santa Čerņevska - viņa atsacījās no kroņa, bet ir zināma patiesība, ka daba nemīl tukšumu.

Tā kā neaizvietojamu cilvēku nav, DELFI Izklaide ar steigu uzsākusi jaunas selfiju karalienes meklējumus - tā kā nereti dzirdēti pārmetumi, ka rakstos minētie cilvēki un viņu piedzīvojumi nav interesantāki par pašu lasītāju vai viņu draugu, kaimiņu vai radu dzīves pieredzi, šī ir iespēja pašam kļūt populāram vai padarīt populāru kādu, kurš to patiešām ir pelnījis. 

Konkursa noteikumi ir vienkārši - ja tev patīk pašai/-m sevi fotografēt un pašbildītes rādīt citiem, līdz 31. maijam (ieskaitot) sūti savu mīļāko selfiju DELFI Izklaidei uz adresi izklaide@delfi.lv ar norādi SELFIJS. Ja pats ar selfiju darināšanu neaizraujies, bet pazīsti kādu, kuram tas padodas, padalies ar šo aicinājumu. 

Vēlāk nācija atklātā balsojumā DELFI Izklaides Facebook lapā izvēlēsies piecus labākos selfijus, no kuriem viens tad arī kļūs par ceļazīmi uz Vislatvijas (un, iespējams, pat aizrobežu) slavu. Uzvarētājs iegūs arī pašiņmietu, lai godam varētu sargāt savu kroni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!