Foto: http://vk.com/alenapolit
Par interneta sensāciju kļuvusi skaistule no Ukrainas Aļona Poļitjuha (attēlā), kura savus sociālo tīklu sekotājus priecē ar seksīgiem selfijiem un citiem pikantiem foto un tādējādi ieguvusi plašu sekotāju un fanu skaitu. Tiesa, tas viņai maksājis laulību.

32 gadus vecā daiļava vēl nesen Harkovas apgabala Dergačevskas rajonā baudījusi nodrošinātu kopdzīvi ar politiķi, kurš ieņem vadošu amatu vietējā pašvaldībā, un uzņēmēju Aleksandu Poļitjuhu, bet kādu dienu vīrs viņu un dēlu pametis.

Kā, atsaucoties uz pāra draugiem, vēsta ārvalstu mediji, Aļonas laulātā drauga lēmumu aiziet no sievas ietekmējušas viņas darbības sociālajos tīklos. 

Tur pievilcīgā sieviete tik centīgi dalījusies ar pikantiem foto, ka kļuvusi par tīmekļa slavenību, bet vīrs un apliecinājumi, ka viņa ir precēta sieva, sociālajos tīklos praktiski neparādās.

Pats Aleksandrs, kurš, kā vēsta ārvalstu prese, veiksmīgi darbojas ziepju biznesā un ir bagātīgi atbalstījis Ukrainas armiju, sievas rīcību un to, kāpēc no viņas pēc desmit gadiem laulībā aizgājis, nav komentējis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!