Foto: NASA
Neklātienes kosmosa pētniekiem, kuri rūpīgi apskata katru fotogrāfiju, kas tapusi uz Marsa virsmas, atkal izdevies ieraudzīt kaut ko satraucošu – veidojumu, kas atgādina kleitā tērptas sievietes auguma aprises.

Plašāku sabiedrību par šo pārsteidzošo atklājumu informējis pieredzes bagātais neparasto parādību pētnieks un citplanētiešu mednieks Skots Varings, kurš ne vienu reizi vien pārsteidzis pasauli, saskatot uz sarkanās planētas virsmas ērmīgus veidojumus.

Varings sava bloga "UFO Sightings Daily" lasītājiem aizvadītajā nedēļā paziņojis, ka viņš, iespējams, veicis gadsimta atklājumu – dedzīgais kosmosa pētnieks kādā fotogrāfijā no Marsa saskatījis kuplā kleitā ģērbtas sievietes cilni.

Tiesa, kā skaidrojis Varings, sievietes ķermeņa aprises pamatīgi apskādējis laika zobs – erozija un, iespējams, arī karš, kas, viņaprāt tālā pagātnē norisinājies uz Marsa.

Viņš izcilnī saskatījis divas rokas, divas kājas, galvu un pat kleitu. Varings to visu uzskatāmi centies nodemonstrēt, uz oriģinālā foto uzzīmējot savu vīziju.

"Es uz Marsa esmu atradis simtiem grebumu, taču neviens nekad nav līdzinājies cilvēkveidīgai būtnei. Viņas kleita priekšpusē ir īsāka, savukārt aizmugurē – garāka. Sievietes uz Zemes tādas mēdza valkāt 18. gadsimtā," saviem atbalstītājiem vēstījis Varings.

Kā jau tas bija paredzams, Varinga paziņojums izpelnījies neviennozīmīgu vērtējumu – daļa sabiedrības izsmējuši viņa sensacionālo atklājumu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!