Foto: Kadrs no video

NLO pētnieku un mednieku apvienības Secure Team 10 redzeslokā nonācis kārtējais video, kurā, iespējams, iemūžinātas paranormālas aktivitātes – citplanētiešu kosmosa kuģa aprises.

Secure Team 10 YouTube kanālā nesen publicēts sižets, kuru iesūtījis kāds ASV dzīvojošs Šnaidera kungs. Aculiecinieks vienā no Tenesī štata mazpilsētām debesīs piefiksējis ļoti īpatnēju ainu.

Vīrietis NLO pētniekiem stāstījis, ka vairākas dienas viņš pie savas mājas dzirdējis īpatnēju, dobju troksni. Visbeidzot kungs pamanījis, ka debesīs aiz mākoņiem slēpjas kaut kas ļoti dīvains.

Viņš video un vairākos foto iemūžinājis debesis, kurās, kā apgalvo pats aculiecinieks, viņš ar neapbruņotu aci saskatījis savāda lidojoša objekta, kurš slēpies mākoņu aizsegā, aprises.

Secure Team 10 pārstāvji video un foto izpētījuši ar dažādām apstrādes programmām, un aculiecinieka iesūtītajos lietiskajos pierādījumos nudien iespējams novērot kaut ko grūti izskaidrojamu.

Skeptiķi video komentāru sadaļā, protams, sprieduši, ka citplanētieši neeksistējot un tās visas esot safabricētas blēņas, savukārt konspirāciju teoriju piekritēji jūsmojuši, ka Šnaidera kungs iemūžinājis, iespējams, visu laiku sensacionālāko pierādījumu NLO eksistencei.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!