Viena no ļaužu iecienītākajām atrakcijām ziemā ir vizināšanās ar ragaviņām, taču nereti adrenalīna cienītāji šo šķietami nevainīgo izklaidi padara nedaudz ekstrēmāku, šļūcot nevis no kalna, bet gan pieāķējoties kāda transportlīdzekļa aizmugurē.

Mūsdienās jau par normu kļuvis trakulīgas un neikdienišķas izdarības iemūžināt video vai foto, lai vēlāk tās parādītu arī citiem. Tā, piemēram, tagad zināmu atpazīstamību izpelnījusies kāda poļu ģimenīte, kuras galva - tēvs - īpaši pacenties, lai izklaidētu savu dēlu.

Tīmekļa vietnē Liveleak.com šonedēļ publicēts video, kurā iemūžināts, kā sava gādīgā tētuka pavadībā ziemas priekus bauda poļu puisēns - zēna ragaviņas piestiprinātas auto aizmugurē, un spēkrats traucas pa ceļu visai lielā ātrumā, kas, protams, ekstrēmistam, kurš guļ uz kamaniņām, liek sajūsmā spiegt.

Visas šīs izdarības dēlam šķiet ļoti uzjautrinošas, līdz brīdinām, kad uz ceļa parādās milzīga izmēra peļķe, kurai vispirms cauri iznesas automašīna, bet tai līdzi ragutiņas ar visu zēnu uz tām.

Lieki teikt, ka puisēns ir sašutis un aizvainots par šādu sižeta pavērsienu, bet tas gādīgo tēvu neattur no pamatīgas smiešanās un uzjautrināšanās par tikko redzēto skatu. 


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!