Foto: Kadrs no video

Skandalozais krievu miljardiera Igora Ņekļudova nepilngadīgais mazdēls Grigorijs Mamurins turpina priecēt pasauli ar sociālajiem eksperimentiem, un savā jaunākajā sižetā pusaudzis zīmējas ar šiku Lamborghini.

Jau vēstīts, ka Grigorija vārds aiz plašās Krievijas robežām izskanēja šajā pavasarī, kad viņš Maskavā veica sociālo eksperimentu, kura laikā cilvēkiem par lielu naudu piedāvāja izdzer glāzi viņa urīna. Savukārt pāris mēnešus vēlāk viņš ļaudīm piedāvāja naudu, ja tie izģērbsies līdz apakšveļai.

Savā jaunākajā eksperimentā bēdīgi slavenais bagātnieka mazdēls pārbaudījis, cik vienkārši vai sarežģīti uz ielas ir iepazīties ar meiteni, ja vīrietim pieder dārgs un šiks Lamborghini. Rezultāti kārtējo reizi apstiprinājuši, ka daiļā dzimuma būtnes kļūst gluži vai trakas, ieraugot dārgu vāģi.

Eksperiments norisinājies Maskavā. Grigorijs novietojis savu braucamo ielas malā un uzrunājis garāmejošās meitenes. Turklāt miljardiera mazdēls izmēģinājis laimi arī ar sievietēm, kuras pastaigājušās kopā ar savu mīļoto.

Pilnīgi visas meitenes, pat tās, kuras pavadījis puisis, piekritušas iepazīties ar Grigoriju. Vairākas dāmas vēlējušās nofotografēties pie skaistās mašīnas, un neviena nav miljardiera mazdēlam atteikusi piedāvājumu iesēsties automobilī.

Saprotams, ka, aizverot auto durvis, Grigorijs ar meitenēm uzsācis sarunu, kuras laikā aicinājis daiļavas uz randiņu, piedāvājis pavizināties šikajā vāģī vai arī doties uz viņa Maskavas dzīvokli iepazīties nedaudz tuvāk.

Iespējams, nevienu nepārsteigs fakts, ka vientuļās dāmas uzreiz piekritušas randiņam, un viena no meitenēm pat bijusi gatava doties uz dzīvokli, taču dīvainā kārtā arī tās drostaliņas, kuru puiši pie auto pacietīgi gaidījuši, kad draudzene beigs sarunu ar Grigoriju un izkāps no mašīnas, bijušas ieinteresētas.

Viena no meitenēm, kuras mīļotais ārpusē gaidījis, kad viņa beigs priecāties par mašīnu un kāps no tās laukā, nav slēpusi savu interesi par Grigoriju. Miljardiera mazdēls piedāvājis viņai kaut ko kopā padarīt, taču daiļava dievojusies, ka viņai tepat blakus esot draugs. Tā vietā kievu dāmīte paprasījusi Mamurinam viņa tālruņa numuru un apsolījusi satikties kādā citā dienā.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!