Foto: Kadrs no video

Amerikāņu interneta huligāns Džošs Palmers Lins nerimstas – viņš ir gatavs izjokot visus. Vēl nesen puisis apveda ap stūri mantkārīgu daiļavu, taču tagad par izāzēšanas upuri kritusi viņa paša draudzene.

Puisis izspēlējis pagalam nešpetnu joku un licis uz spēles attiecības ar savu meiteni. Džošs notēlojis, ka viņam ir sakars ar citu daiļaviņu.

Sižeta sākumā Džošs skaidro, ka viņš vienu dienu agrāk nekā plānots atgriezies mājās ASV no tāla ceļojuma, taču draudzene par to neko nezina. Viņš apņēmies savu mīļoto sievieti pārsteigt.

Džošs jau laicīgi savas draudzenes dzīvoklī izvietojis kameras, lai iemūžinātu viņas reakciju. Puisis ar telefona starpniecību savai meitenei ziņo, ka vēlas ar viņu papļāpāt Skype video zvanā.

Video ir jau iepriekš ierakstīts, taču Džoša draudzene to nezina. Saruna ar mīļoto nevirzās pārāk raiti, jo viņš sūkstās par vāju interneta signālu. Tad notiek kas pārsteidzošs – puisim aiz muguras nozib pusplika daiļava.

Pieticīgi tērptā meitene drīz vien parādās ekrānā visā krāšņumā, un sākas tracis – Džošs ir uztraucies, viņa draudzene ir neizpratnē, savukārt otra dāma nelabi ķērc.

Džoša mīļotā piedzīvo plašu emociju gammu un skaidri redzams, ka meitene pārdzīvo sava puiša neuzticību. Tiesa, liels ir viņas pārsteigums, kad pēkšņi atveras durvis un pa tām iesoļo viņas draudziņš, kurš nupat vēl ar viņu it kā pļāpāja caur klēpjdatora ekrānu.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!