Foto: Kadrs no video

Tīmekļa vietnē YouTube publiskots šausminošs un baiss videoklips, kurā ļoti nežēlīgā veidā izjokots kāds puisis no Austrālijas. Ārvalstu mediji šo sižetu jau nodēvējuši par, iespējams, visu laiku cietsirdīgāko joku, kāds jebkad ar kādu izspēlēts.

Pēdējā laikā arvien lielāku popularitāti gūst austrāliešu jokdaru apvienība The Royal Stampede. Puiši savā Youtube kanālā regulāri publicē dažādus klipiņus, kuros tiek izjokoti cilvēki, un pāris minūšu garie sižetiņi allaž kļūst par īstām interneta sensācijām.

Tiesa, savā jaunākajā izjokošana videoklipā pigoru meistari, iespējams, pārkāpuši šauro robežu starp nevainīgu joku un  pamatīgu izbīli, ko piedzīvojis interneta komiķu upuris.

Sižeta sākumā kāds puisis tiek ietērpts truša kostīmā, un jokdari viņam dod norādījumus paslēpties aiz stūra un biedēt cilvēkus. Taču zaķa maskā apģērbtais nabadziņš nemaz nenojauš, ka izjokošanas upuris patiesībā ir viņš pats.

Kad milzīgais trusis izlec no stūra, lai pārbiedētu kārtējo garāmgājēju, viņš savā priekšā ierauga sirmgalvi, kurš, piespiedis roku sirds apvidum, mokās un lokās infarkta sāpēs. Tālāk jau visi notikumi attīstās "bojeviku" labākajās tradīcijās.

Pensionārs, ātrās palīdzības bākugunīm kaucot,  tiek nogādāts slimnīcā. Uz ārstniecības iestādi dodas arī puisis zaķa kostīmā, kurš, protams, ļoti pārdzīvo par notikušo, taču pilnīgu sagrāvi viņš piedzīvo brīdī, kad saņem paziņojumu - sirmgalvis esot nomiris.

Lieki teikt, ka jokdaru upuris burtiski zaudēja valodu un izplūda asarās. Tiesa, tas mainījās mirklī, kad beidzot viņu atbrīvoja no ciešanām un komiķi atklāja, ka viņš tikai izjokots. Nav šaubu, ka tik lielu atvieglojumu viņš vēl nekad mūžā nebija izjutis.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!