Foto: Kadrs no video

Interneta vidē visnotaļ atzīstamu popularitāti iemantojusi japāniete Emija (attēlā), kura savā YouTube kanālā emmymadeinjapan regulāri publicē videoklipus, kuros viņa nogaršo un vērtē dažādu pasaules valstu nacionālos gardumus. Šonedēļ viņa uz kārā zoba likusi igauņu našķus.

Jau vēstīts, ka pirms diviem gadiem japāniete nogaršoja dažādus Latvijā ražotus kārumus, un tas, protams, sajūsmināja visu nāciju. Tiesa, igauņi var palepoties ar to, ka Emija viņu nacionālos gardumus noprovējusi jau divas reizes.

Šonedēļ ēdelīgā japāniete savā video blogā publicējusi sižetu, kurā viņa mielojas ar Igaunijā ražotajām Kalev konfektēm, cepumiem, vafelēm, dražejām, halvu, kartupeļu plāksnītēm, cukurgailīti un citām gardām uzkodām, kas tika atzītas par gana labām un garšīgām.

Kā jau tas nereti notiek ar mazām tautām, šis pāris minūšu garais video sajūsminājis un iepriecinājis daudzus igauņus, un kaimiņzemē klipiņš kļuvis par īstenu interneta hitu - pāris dienu laikā sižets noskatīts vairāk nekā 54 tūkstošus reižu.

Tāpat jāatzīmē fakts, ka dažādus igauņu gardumus Emija nogaršoja arī aizvadītā gada vasarā, un arī toreiz klipiņš, kurā japāniete našķojas ar šīs zemes uzkodām, tīmeklī iemantoja ļoti lielu popularitāti


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!