Pirms dažām dienām YouTube publiskots kāds video fragments, kurā redzams, kā kāds jauns puisis ļoti efektīvi tiek galā ar trim huligāniem, kuri mēģinājuši aizskart viņa meiteni.

Video ar nosaukumu "Bokseris no dieva" noskatījušies jau 600 000 cilvēku, kuri slavē cīkstoņa bezbailību un komentāros izsaka minējumus, kas ir šis vīrietis un ko viņš noguldījis uz asfalta.

Ņemot vērā ažiotāžu, arī krievu žurnālisti iesaistījušies incidenta skaidrošanā, un viņu izmeklēšana par septembra notikumiem vainagojusies ar panākumiem.

Noskaidrojies, ka video galvenais varonis ir 20 gadus vecs bokseris vārdā Nikolajs, kurš dzīvo kādā no Maskavas piepilsētām un tajā vakarā bija devies atpūsties uz kafejnīcu Ņižņijbutovo rajonā.

Viņš pastāstījis, ka uz brīdi pagājis nost no sava galdiņa, bet tajā brīdī pie viņa meitenes pienākusi iereibušu vīriešu kompānija.

"Kamēr manis nebija, viņai piesējās un kaut kur sāka vilkt. Es metos draudzeni aizstāvēt. Viens no vīriešiem teica, ka razborkas jāturpina uz ielas. Negribēju iesaistīties konfliktā, bet izgāju ārā.

Domāju, ka paņemšu Svetu un iesim prom, bet pēkšņi man virsū metās viens "fantomass". Sadevu viņam pa galvu, bet visu, kas notika tālāk, jūs redzat šajā video," žurnālistiem skaidrojis Nikolajs.

Uz jautājumu, vai tagad Nikolajam nebūs bailīgi, jo viņš taču "nomierinājis" vietējās "autoritātes", bokseris atbildējis noliedzoši.

"Kādas vēl autoritātes? Man nav ne jausmas, kas ir šie cilvēki. Jā, tas pirmais man pienāca un lecīgi prasīja: "Vai tu zini, kas es esmu?" Bet man tas nebija interesanti un es to neuzzināju, jo sadevu viņam pa purnu," stāstījis Nikolajs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!