Foto: Kadrs no video

Globālajā tīmeklī plašu atsaucību guvis video no ASV televīzijas spēles The Price Is Right, kurā kāda dāma negaidīti kļūst par ļoti vērtīgas balvas - Audi R8 Spyder modeļa automašīnas – īpašnieci.

Šerija Heila no Takomas Vašingtonas štatā atradās pareizajā laikā un pareizajā vietā - no daudzajiem viktorīnas studijas viesiem spēles vadītājs izvēlējās tieši viņu, lai izspēlētu vērtīgo balvu.

Viktorīnas noteikumi ir vienkārši - sievietei tika piedāvātas vairākas plāksnītes ar dažādām cenām, un viņai bija jāizvēlas, kuras no tām neatbilst automašīnas vērtībai.

Auditorijā sēdošie cilvēki spēles galveno varoni atbalstīja ar skaļu ūjināšanu, kā arī neskopojās ar padomiem, kuras no plāksnītēm viņai vajadzētu izvēlēties, bet kuru atstāt kā pēdējo.

Satraukums, kas bija pārņēmis sievieti izvēļu izdarīšanas laikā, bija skaidri nolasāms viņas sejā un uzvedībā - Šerija lēkāja, vaimanāja, klaigāja, grozīja acis, nervozi ķēra pie galvas un sirds, bet gluži vai histēriskā uzvedība netraucēja viņai izdarīt pareizās izvēles un kļūt par glaunās mašīnas īpašnieci.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!