Interneta lietotāji agresīvi kritizē Kalifornijas iedzīvotāju Ešliju Raitu, kura savā YouTube kanālā nopublicēju video fragmentu, kurā viņa redzama, apakšveļā virpuļojot ap deju stieni.

Taču komentētāju sašutumu izraisījis fakts, ka jaunās māmiņas nodarbē noraugās bērniņš - meitiņa Šanona Marija, turklāt vienā brīdī Ešlija pat griežas ap stieni ar bērnu rokās.

Atbildot uz kritiku, Ešlija savos sociālo tīklu profilos publicējusi izvērstu atbildi, kurā skaidro, ka dejas ar bērnu ir pavisam normāla parādība.

"Es esmu priecīga, ka mēs ar meitiņu varam būt ticības, vīrišķības, progresa un dievišķas sievišķības simbols. Ne visi to saprot, bet tas ir normāli," raksta jaunā dejotāja.

Tiesa, ne visi interneta lietotāji kritizē dejotāju - ir arī tādi, kas priecājas par viņas kārdinošajām ķermeņa formām un slavē, cik ļoti Ešlija rūpējas par savu bērniņu,

Arī iepriekš Ešlija ir publiskojusi tamlīdzīgus video, taču satraukumu līdz šim izraisījusi nebija. Tieši šis video fragments ir izsaucis plašāku ažiotāžu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!