Foto: Privātais arhīvs

Saskaņas centra neievēlētais Salaspils novada pašvaldības deputāta amata kandidāts Marats Kasems (attēlā), kurš plašākas publikas uzmanību sev pievērsa, publicējot internetā video, kurā ar jēliem un rupjiem izteikumiem uzrunāja vēlētājus un konkurentus, atkal nācis klajā ar provokatīvu un divdomīgu video paziņojumu.

Otrdien, 23. jūlija, vakarā video krātuvē YouTube parādījās paša Marata publicēts videoklips ar nosaukumu Kasems nogalina (N)āzi Nilu, kurā viņš paziņo, ka šobrīd atrodas Jemenā, kur ir sācies musulmaņu svētais mēnesis jeb ramadāns.

Tas paredz, ka dienas laikā jāatturas no ēšanas un dzeršanas, taču pēc tumsas iestāšanās cilvēki atkal var nobaudīt ēdienu, tādēļ viņš nolēmis nogalināt āzi, kuru sakritības pēc sauc par Nilu - kā viņa nu jau bijušo partijas biedru Nilu Ušakovu.

Pirms lopiņa aukstasinīgās nogalēšanas, ko gan viņa vietā īsteno kāds vietējais, Marats vēl piebilst, ka sešus gadus, darbojoties Latvijas Futbola federācijā, aktīvi atbalstījis sarkano krāsu, taču nu laiki esot mainījušies.

Pēc tam, kad āzim nogriezta galva, Kasems arī laipni pastāsta, ko tālāk ar gaļu darīt. Tā kā vietā, kur viņš atrodas, neesot elektrības un ledusskapja, āzis uzreiz tiks pagatavots un apēsts.

Redakcijas piebilde. Pilnu video ar āža kakla pārgriešanu var apskatīt šeit, bet cilvēkiem ar vājiem nerviem to nav ieteicams darīt.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!