Foto: Kadrs no video
Mīlas mokās cilvēki mēdz pieņemt pagalam neapdomīgus lēmumus, un šonedēļ daudzus ne pa jokam satraucis video, kurā iemūžināts, kā savai neuzticīgajai sievai atriebies kāds Ņujorkā dzīvojošs vīrietis.

Vietnē Live Leak publicēts sižets, kurā kāds vīrietis savai mīļotajai licis plikai gaišā dienas laikā staigāt pa pilsētu, jo vēlējies sievu pārmācīt. Kungs spāņu valodā nokauninājis, pazemojis un lamājis nelaimīgo dāmu.

Kā liecina sižetā redzamie titri, vīrs pieķēris, ka viņa izredzētā apmainās ar intīmām īsziņām un čato ar vairākiem citiem vīriešiem. Tas viņu ne pa jokam sadusmojis, un viņš izgudrojis smalku atriebību - publiski pazemot savu sievu.

Video sākumā sievas ķermenis paslēpts zem balta dvielīša, bet vēlāk vīrs to viņai norauj. Fonā viņš turpina skandināt, cik slikti viņa rīkojusies, sarakstoties ar citiem vīriešiem, un piedraud, ka video publicēs tīmeklī, lai apkaunotu sievu.

Dāma taisnojusies, ka nekad nav gulējusi ar citiem vīriešiem, bet tas nav spējis iežēlināt sižeta autoru.

Kā liecina vietnē Live Leak publicētā informācija, video tapis Ņujorkā. Nekādas sīkākas detaļas par sižetā redzamo pāri nav sniegtas, taču vīrieša cietsirdīgā izturēšanās un sievas publiskā apkaunošana sociālajos tīklos sacēlusi pamatīgu brēku.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!