Foto: Kadrs no video
Talantu šova "Britain's Got Talent" žūriju pārsteigusi maza burvju māksliniece. Par godu britu iemīļotajai "Harija Potera" grāmatai, meitene jau iesaukta par dzīvo Hermioni Greindžeri.

Populārajā britu talantu šovā rit otrā noklausīšanās nedēļa un viens no spilgtākajiem priekšnesumiem bija astoņus gadus vecās Isijas Simpsones uzstāšanās. Viņa nolēma nodemonstrēt savus maģiskos trikus, kas patiesi pārsteidza četrus žūrijas locekļus un atstāja viņus neziņā.

Video, kurā pārsteigts un sajūsmināts redzams pat ierasti skarbais Saimons, kļuvis populārs un vietnē "Youtube" dažu dienu laikā savācis jau pārsniedzis trīs miljonus skatījumu.

Mazās Isija burvju triku izpildē tika iesaistīta arī žūrija – mūzikas industrijas magnāts Saimons Kauels, aktrise un dziedātāja Amanda Holdena, dziedātāja un TV seja Ališa Diksone un komiķis, bērnu grāmatu autors Deivids Viljams.

Priekšnesuma apraksts turpinās pēc video.

Priekšnesumā Isija lūdza trijiem žūrijas locekļiem apskatīt grāmatu, bet Saimonam no kāršu kavas klusām izvēlēties vienu kārti. Tad Saimonam bija jāizvēlas kāda kolēģa grāmata un jānosauc jebkura viena lappuse no konkrētās grāmatas.

Saimons izvēlējās Ališas grāmatu un nosauca 77. lappusi. Tad mazā burve lūdzu Ališu Diksoni izvēlēties jebkuru vārdu no Kauela nosauktās lappuses.

Dziedātāja nosauca vārdu 'kettle' (tējkanna) un kā izrādījās tieši šo vārdu uz tāfeles Isija bija uzrakstījusi vēl pirms nākšanas uz skatuves.

Žūrijas pārsteigtās acis vēl lielākas iepletās pēc tam, kad mazā meitene atgādināja par Saimona izvēlēto kārti. Izrādās, ka zem burvju apmetņa meitene slēpa krekliņu ar Saimona un viņa izvēlētā kārava četrinieka attēlu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!