Foto: Kadrs no video

Tīmekļa vietnē YouTube visnotaļ lielu ievērību izpelnījies kāds geju pārītis no Vācijas, kas apceļo pasauli un savas gaitas iemūžina video. Nesen viens no puišiem paviesojies arī Latvijā un vairākos sižetos atspoguļojis savus piedzīvojumus.

Lūkass un Stefans YouTube izveidojuši kanālu, kurā visiem interesentiem iespējams sekot līdzi pārīša raibajām gaitām. Mīlnieki šovasar apceļo pasauli, un kamēr Lūkass atpūšas Kolumbijā, Stefans pabijis Īrijā, Zviedrijā, Nīderlandē, Latvijā un vēl daudzās citās valstīs.

Stefans Latvijā viesojies augusta vidū, un ceļojuma laikā viņš apskatījis Rīgu, devies ekskursijā uz Siguldu, izbraukājis Latvijas laukus un baudījis citus labumus. Tāpat viņš nogaršojis un iepazinis dažādus pašmāju kārumus un našķus, kuriem viņš sniedzis ļoti atzinīgu novērtējumu.

Stefans mielojies ar Laimas zefīriņiem, prjaņikiem, dažādām šokolādes konfektēm, cepumiem un visbeidzot arī ar konfekti Gotiņa, kas puisim ļoti gājusi pie sirds. Sižeta noslēgumā viņš visiem rekomendējis atbraukt uz Latviju un izbaudīt visus šīs zemes labumus.

Latvija uz geju atstājusi patīkamu iespaidu, un puisis ne tikai paslavējis galvaspilsētas arhitektūru un dabas ainavas, bet arī ļaudis, kuri šeit dzīvo, dēvējot latviešus par ļoti laipniem un miermīlīgiem. Latvija novērtēja kā gejiem visnotaļ draudzīga valsts.

Pozitīvie video sajūsminājuši arī vairākus geju pāra draugus, kuri komentāru sadaļā pēc sižetu noskatīšanās padalījušies ar savu viedokli par Latviju. Daudzi atzinuši, ka Stefana piedzīvojumi iedvesmojuši arī viņus atbraukt uz Latviju.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!