Foto: Kadrs no video
Krievijas mediji vēsta, ka Vladivostokā dzīvo kāds 34 gadus vecs alkoholiķis, kurš ir ļoti nešpetns – lai tiktu pie kārotās grādīgās dziras, viņš apstaigā pilsētas veikalus un turpat bodītē nekaunīgi iztempj zagtu pudeli šņabja.

Vladivostokas vietējie mediji vēsta, ka pilsētā jau labu laiciņu pa veikaliņiem siro kāds vietējais dzērājs, kurš vienmēr tiek pie kārotā alkohola, nesamaksājot ne kapeikas.

Vīrietis izstrādājis shēmu, kā sevi aplaimot ar grādīgo dziru – viņš vienkārši dodas uz veikalu, taisnā ceļā iet pie plauktiem, kuros saliktas alkohola pudeles, izvēlas vienu un nekaunīgi to iztempj.

Interneta vidē publicēts kāda vietējā veikaliņa novērošanas kameru video, kurā iemūžināts, kā nešpetnais alkoholiķis īsteno savu plānu un vienā piegājienā bez šķobīšanās kāri izlok pudeli šņabja. Sižets neilgā laikā noskatīts jau vairākus simtus tūkstošus reižu.

Kā vēsta mediji, vietējam pļēguram vairākkārt esot izdevies tikt cauri sveikā, taču bijušas arī reizes, kad viņš pieķerts un nācies maksāt par savu nodarījumu.

Turklāt bijusi arī reize, kad pēc ierastā šņabja dzeršanas rituāla kāda veikala darbiniekiem nācies izsaukt mediķus, jo žūpam bodītē palicis slikti.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!