Bijusī meiteņu grupas Spice Girls dalībniece Viktorija Bekhema (attēlā) ar plastiskās operācijas palīdzību samazinājusi krūtis, jo viņas tagadējie „izmēri” neatbilstot modes dizaineres un trīs bērnu māmiņas statusam.

35 gadus vecā modes dāma jau trešo reizi esot veikusi krūšu izmēra plastisko korekciju. Šoreiz Viktoriju operējis ārsts no Losandželosas, kurš izņēmis iepriekšējos silikona implantus, ko dziedātajai savulaik bija ielikuši britu ķirurgi.

Kā informē ārzemju prese, šobrīd pēc operācijas Viktorija atgūst spēkus Francijā, kur atpūšas kopā ar vīru Deividu Bekhemu un dēliem Brulkinu, Romeo un Krūzu. Pagaidām nav skaidrs, vai internetā nokļuvušās paparaci fotogrāfijas nav spekulatīvas, jo izmaiņas vizuāli nav tik uzskatāmas.

„Viktorija vēlējās, lai uz kādu brīdi viņai tiek izņemti krūšu implanti," tabloīdam The Sun pastāstījis kāds pāris tuvu stāvošs cilvēks. „Viņa uzskata, ka kuplas krūtis - tā ir viņas iepriekšējā imidža daļa, kam piederēja arī gari mati un mākslīgais iedegums."

Tikmēr Viktorijas vīrs - 34 gadus vecais futbolists Deivids Bekhems - žurnālistiem paziņojis, ka visvairāk ilgojas pēc meitas. „Es tik ļoti vēl gribu bērnus un ceru, ka tas notiks drīz. Jūs pat nevarat iedomāties, cik ļoti man gribas meitiņu!" stāstījis Bekhems.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!