Foto: AFP/Scanpix
Kāds Spānijas pilsētas Pamplonas festivāla apmeklētājs no Lielbritānijas sodīts ar trīs tūkstošu eiro lielu soda naudu par "selfiju", kas uzņemts tieši slavenā vēršu skrējiena laikā (attēlā).

Kā ziņo resurss International Business Times, pirms ensjero (vēršu skrējiens pa pilsētas ielām) sākuma tā rīkotāji stingri piekodina, ka vēršu skrējiena dalībnieki filmēt un fotografēt nedrīkst, jo tas apdraud viņu pašu un citu cilvēku drošību.

Par šo pārkāpumu tiek piespriesta soda nauda, tomēr dažus cilvēkus šādas detaļas neattur, tāpēc arī brits "iekritis", jo viņš iekļuvis preses fotogrāfijās un mediju ziņu virsrakstos.

Šī gada San Fermin festivāls, kas Pamplonā notiek no 6. līdz 14. jūlijam, ir notikumiem bagāts - vērši ievainojuši vairākus cilvēkus, tostarp arī grāmatas Kā izdzīvot vēršu skrējiena laikā autoru.

Šis vasaras festivāls Pamplonā norisinās jau vairāk nekā astoņus gadsimtus, bet tieši 825 metrus garais ensjero, pēc tūristu domām, ir vispievilcīgākais un aizraujošākais festivāla moments.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!