Foto: Privātais arhīvs

Kāds vīrietis no Indiānas štata ASV sastādījis Excel tabulu, kurā rūpīgi atzīmējis visus gadījumus, kad viņa sieva atteikusies stāties dzimumattiecībās. Tāpat vīrietis dokumentējis šo atteikumu iemeslus.

Dokumentā fiksēti 27 neveiksmīgi centieni pārgulēt ar savu sievu, taču tikai trīs no tiem vainagojušies ar panākumiem (to intensitāte nav biežāka par reizi divās nedēļās).

Neapmierinātais vīrs tabulu savai 26 gadus vecajai sievai e-pastā nosūtījis brīdi pirms viņas došanās desmit dienu komandējumā, savukārt sieviete to pārpublicējusi sociālā tīkla Reddit attiecību sadaļā.

Kā redzams tabulā, vīrietis savus pierakstus veicis no 2014. gada 3. jūnija līdz 16. jūlijam, un atteikumu starpā ir "Esmu nogurusi", "Man jānoskatās seriāls", "Man agri jāceļas", "Tu esi pārāk piedzēries" utt.

Dažas reizes sieva atteikusi bez paskaidrojumiem, turklāt dažreiz "Nē" bija pateikts vārdiem, savukārt citreiz to likusi manīt ar neverbāliem paņēmieniem.

Citiem sociālā tīkla lietotājiem sieviete paskaidrojusi, ka ar vīru ir pazīstama jau piecus gadus, no kuriem pēdējos divus viņi ir oficiāli precējušies. Turklāt sieviete piebilst, ka viņu seksuālās dzīves intensitāte kritusies tieši pēdējos mēnešos.

Pēc tam, kad vīrs viņai nosūtījis šo tabulu, sieviete ar viņu centusies sazināties, taču viņš nav atbildējis ne uz zvaniem, ne uz īsziņām. Tā esot noticis pirmo reizi viņu kopdzīves laikā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!