Foto: Publicitātes foto

Aizvadītajā nedēļā viena no visvairāk apspriestajām ziņām bija seksīgās Lee gastronomiskās izvirtības, kad viņa pagatavoja smūtiju no savas placentas, ar kuru pacienāja arī dzemdību pieņēmēju un dūlu Katrīnu Puriņu.

Tas licis saausīties arī aktrises Agneses Zeltiņas meitai Marijai Romijai (attēlā), kura piedāvājusies izcept kūku sievietes vagīnas veidolā.

Marija, kā zināms, pievērsusies kūku cepšanai un tagad savus pakalpojumus piedāvājusi arī dzemdību pieņēmējai. Jauniete sociālajā tīklā Facebook uzrunājusi dūlu Puriņu, publicējot interneta rakstu, kurā apkopotas tortes, kas veidotas kā vagīna, no kuras izspraukusies mazuļa galviņa.

"Kokteilis ar placentas piedevu sacēla īstu vētru. Ko tauta teiktu, ja es izceptu šādu kūku? Dod ziņu, ja atrodas kāda drosmīga māmiņa," Puriņai savu sadarbības piedāvājumu sniegusi Marija.

Lai gan pati izslavētā dūla pagaidām nav izrādījusi interesi par Marijas piedāvājumu, vairāki citi Zeltiņas draugi šo ierakstu pamanījuši un uzsākuši viedokļu apmaiņu.

Kamēr citi šādas kūkas sauc par kaut ko ekstremālu un izcili perversu, Romija paskaidrojusi, ka viņai daudz labprātāk vagīnām līdzīgās tortes gribētos nodēvēt par "radošo domu lidojumu".

Savs viedoklis par dzimumorgānu tortītēm ir arī mūziķei Martai Kukaranei, kura paziņojusi, ka viņa pat zinātu, kam šādu kūku uzdāvināt, tikai pāris mēneši jāpagaida.

Arī savulaik populārā televīzijas seja Liene Bērziņa izrādījusi interesi par ekstravagantajām tortēm un paudusi pārliecību, ka neko pretīgu vai nosodāmu šādās tortēs nesaskata.

"Latvijas daiļavas pirms precībām ar lielu baudu notiesā krāsnī ceptas un ar visādiem krēmiem apsmērētas kūkas un kūciņas, kas paskatā makten līdzīgas vīriešu ģenitālijām. Neviens, nez kāpēc, par to nešausminās," savu komentāru sniegusi Bērziņa.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!