Foto: Vida Press
Pateicoties savam neparastajam atradumam, par slavenību Norvēģijā kļuvis kāds 64 gadus vecs zvejnieks: viņš noķēris mencu, kuras vēderā atradis rotaļlietu pieaugušajiem – oranžu falla imitatoru jeb dilatoru.

Bjorns Frīlunds zivis ķerot jau kopš bērna kājas, taču kaut ko tik neparastu atrast viņam līdz šim vēl nebija izdevies.

"Es makšķerēju un zvejoju zivis, cik vien sevi atceros. Bet šis atradums mani pamatīgi pārsteidza, jo neko tamlīdzīgu pirms tam nebiju redzējis," vietējiem medijiem stāstīja zvejnieks un labprāt pozēja ar savu atradumu.

Pēc Frīlumda domām, piecus kilogramus smagajā mencā vibrators bija nokļuvis, jo zivs to bija noturējusi par kādu galvkāji.

"Zivis ēd daudz ko, bet vibratora ārējais izskats viņai, visticamāk, atgādināja ierastu pārtiku - iespējams, ka krāsainu astoņkāji, kas mūsu ūdeņos nav retums. Droši vien menca būs viņus sajaukusi un dildo aprijusi," stāstīja zvejnieks.

Sarunā ar medijiem večuks tā uzbudinājies, ka izvirzījis vairākas teorijas par to, kā vibrators varējis nonākt jūrā.

"Iespējams, ka šī ierīce ar nelielo motoriņu piederēja kādai dāmai, kura bija devusies kruīzā pa Barenca jūru. Droši vien ceļojuma laikā viņa vīlās šajā daiktā, tāpēc arī to izmeta aiz borta. Bet varbūt, ka kruīza laikā viņa satika kavalieri, tāpēc šī lieta izrādījās nevajadzīga," fantazēja zvejnieks.

Pagaidām viņš nav izdomājis, ko ar atradumu darīt, bet pieļauj, ka seksa rotaļlieta varētu kļūt par pirmo eksemplāru viņa neparastajā kolekcijā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!