Foto: DELFI
Aizvadītās nedēļas izskaņā Latvijā ieradās itāļu dziedātājs Al Bano, kurš pirms sava koncerta Dzintaru koncertzālē laiku velti netērēja — viņš bija devies pastaigā pa Vecrīgu, kur arī ieturēja vakariņas kopā ar sabiedrībā zināmiem cilvēkiem.

Restorānā Felicita Vecrīgas sirdī pavakariņot kopā ar Itālijas skatuves mākslinieku bija ieradies pašmāju karstasinīgais itālis Roberto Meloni, pasākumu producents Niks Volmārs, kurš arī organizēja dziedātāja koncertu Dzintaros, kā arī bijušais Valsts prezidents Valdis Zatlers.

Arī pērn, kad Al Bano viesojās Rīgā, viņš tikā ar Zatleru - toreiz vakariņas bijušais valsts vadītājs apmeklēja viens, bet šogad viņš bija paņēmis līdzi arī sievu Lilitu un dēlu Kārli.

Jau vēstīts, ka restorāns Felicita, kurā iespējams nobaudīt augstas kvalitātes Apūlijas reģiona itāļu vīnu no Al Bano ģimenes uzņēmuma Tenuta Al Bano Carrisi vīna darītavas durvis vēra pirms trim gadiem, un atšķirībā no daudzām citām Vecrīgas ēstuvēm šim restorānam izdevies iekarot vietējo un pilsētas viesu sirdis.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!