Foto: DELFI

Ceturtdien, 23. augustā, pēc Mežaparka estrādē notikušā amerikāņu dziedātājas Lady Gaga koncerta daudzi viņas talanta pielūdzēji devās uz populāro klubu Coyote Fly, lai turpinātu līksmot un dalīties koncerta iespaidos.

Coyote Fly komandas rīkotā Lady Gaga ballīte kļuva par iespaidīgiem svētkiem visiem dziedātājas faniem - pievilcīgās bāra darbinieces bija uzcirtušās, atdarinot pašu skatuves mākslinieku, bet par muzikālo noformēju šajā ballītē rūpējās dziedātājas trešā albuma Born This Way producents un pasaules turnejas The Born This Way Ball oficiālais dīdžejs White Shadow.

Starp Lady Gaga koncerta afterpārtija viesiem netrūka arī sabiedrībā zināmu cilvēku - krāšņo burziņu apmeklēja basketbolists Andris Biedriņš, kurš šajā vakarā bija nolēmis atpūsties bez sievas, Go Blonde pārstāves Marika Ģederte un Natālija Tumševica, tāpat arī stiliste Signe Valtere, kura bija izrotājusies ar amizantu hūtīti.

Tāpat starp viesiem grozījās šovā Okartes skatuve iepazītās jaunās skatuves mākslinieces Kristīne Miljone un Sabīne Prenclava, kā arī citas populāras personas, kuras vieno mīlestība pret populāro amerikāņu dziedātāju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!