Foto: F64

Šonedēļ kultūras bārā Sapņi un kokteiļi skaistuma un iepazīšanās portāls iMiss.lv ar līksmu burziņu prezentēja 2015. gada mākslinieciski erotiskos sieviešu un vīriešu dabas stihiju kalendārus.

Jau vēstīts, ka iMiss.lv erotiskos kalendārus veido jau trešo gadu, bet šogad to galvenais vadmotīvs dabas stihijas - uguns, ūdens, gaiss un zeme.

Kalendārs tapis Latvijas skaistākajās vietās, kurās iemūžinātas 14 Latvijas sievietes un 13 Latvijas vīrieši. Īpaši jāuzsver tas, ka kalendāra modeļi ikdienā nav profesionāli modeļi, taču radošās komandas mērķis bija parādīt, ka ikviens spēj būt skaists un atklāt savu apslēpto būtību.

Prezentācijas pasākumā apmeklētāji varēja ielūkoties kalendāru tapšanas procesā, aplūkojot uzņemtās bildes un video no fotosesijām, uzzināt par interesantākajiem atgadījumiem, nobildēties ar kalendāra modeļiem, saņemt autogrāfus, kā arī baudīt Queen Lingerie apakšveļas modes skati, Agua.lv dejotāju improvizācijas, mākslinieces Signes Vacation uzstāšanos un Rīgas alus darītavas Brūveris un vīndarītavas Durbes Veltes dzērienu degustācijas.

Kā informē iMiss.lv pārstāvji, kalendārus ir iespējams iegādāties www.iMiss.lv, kā arī Globuss, Valters un Rapa un Jāņa Rozes grāmatnīcās, Sunlounge solāriju studijās, kultūras bārā Sapņi un kokteiļi, Kalnciema tirdziņā un daudzās citās vietās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!