Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 13. jūlijā, klubā Coyote Fly ar smalku ballīti tika atzīmēta populārā dzērienu zīmola Martini 150 gadu jubileja, un pasākumu plašā pulkā apmeklēja arī sabiedrībā zināmi cilvēki.

Kā vēsta pasākuma organizatori, Martini jubilejas ballīti apmeklējuši aptuveni 500 cilvēku, un sanākušos priecēja grupa Big Al&Jokers ar lietuvieti Aļģirdu Šuminsku priekšgalā, kā arī citi muzikāli priekšnesumi.

Pasākuma vadīšana bija uzticēta režisoram Mikam Ozoliņam, kurš ar ģimeni šobrīd viesojas Latvijā, un uz ballīti seksa guru slavu iemantojušo kinobiznesa darboni pavadīja viņa mīļotā sieviete, meitiņas māte un Riannas bekvokāliste Kima Insa.

Tāpat pasākumu apmeklēja spēkavīrs Viktors Ščerbatihs ar mīļoto sievieti Mariju, televīzijas raidījumu vadītāja Anna Rozīte ar draudzenēm, seriāla UgunsGrēks aktrises Regīna Devīte un Ieva Aleksandrova-Eklone, producente Žaklīna Cinovska un citi.

Ballītes ietvaros apmeklētājiem bija iespēja baudīt atpūtu un izklaides itāļu stilā, kā arī mieloties ar torti un malkot šampanieti, bet pasākumā kulminācijā kluba terasē notika salūts.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!