Foto: Publicitātes foto

Aizvadītās nedēļas izskaņā Vecrīgā durvis vēra kokteiļbārs Cheers!, kuru jau atklāšanas vakarā novērtēt bija ieradies krietns pulciņš sabiedrībā zināmu cilvēku un citu sabiedriskās dzīves baudītāju.

Kā vēsta Cheers! pārstāvji, jaunā izklaides vieta, kas mājvietu atradusi Audēju ielā 8, uzskatāma par pirmo īsto kokteiļbāru Rīgā, un tajā apmeklētājiem būs iespēja baudīt ne tikai plašu dzērienu un ēdienu sortimentu, bet arī dažādus aizraujošus pasākumus - bārmeņu seminārus, alkoholisko dzērienu prezentācijas, kokteiļu sacnsības un citas aktivitātes.

Par plašo kokteiļu piedāvājumu bija iespēja pārliecināties jau atklāšanas pasākuma viesiem, starp kuriem bija daudzi sabiedrībā zināmi cilvēki - modes blogeris Jaroslavs Barišņikovs, šova Latvijas princese pirmās sezonas uzvarētāja Katrīna Puriņa, veselīga dzīvesveida popularizētāja Elita Drāke, dejotāju pāris Viola Abramova un Rihards Mailītis un citi. 

Paralēli dzērienu un ēdienu degustācijai bāra telpas pieskandināja arī enerģiski muzikālie priekšnesumi, kas ātri vien spēja iekustināt ikvienu klātesošo. Par to parūpējās mūsdienīgā grupa Apofeoz Orkestra, izpildot kompozīcijas regeja ritmos, kam sekoja pasaules labākie hiti apvienības Continent izpildījumā.

"Ir milzīgs prieks un gandarījums par paveikto, jo esam veiksmīgi sasnieguši savu mērķi, aizsākot citviet pasaulē tik populāro kokteiļu kultūru arī pie mums, Latvijā. Tieši oriģinālais dzērienu sastāvs un to pasniegšanas veids ir tas, uz ko mēs tiecamies, jo, manupārt, ir būtiski cilvēkos radīt interesi ne tikai par pašu alkoholu, bet arī tā neskaitāmajiem baudīšanas veidiem," komentē bāra direktors Roberts Kalvāns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!