Foto: F64

Svētdien, 4. augustā, Jūrmalā noslēdzās populārā Krievijas televīzijas šova Comedy Club desmit gadu jubilejas svinības, un Augstā humora nedēļas izskaņas šovus apmeklēja virkne sabiedrībā zināmu cilvēku.

Brīvdienās Dzintaru koncertzālē bija sastopamas tādas ārzemju šovbiznesa zvaigznes kā serbu režisors Emirs Kusturica un Francijā pazīstamais dīdžejs un mūziķis Deivids Vendetta.

Tāpat uz sarkanā paklāja gozējās krievu dziedātāja Jūlija Volkova, kura ir mainījusi vizuālo tēlu un kļuvusi par krietni gaišāku matu īpašnieci, komiķis Gariks "Buldogs" Harlamovs un viņa mīļotā meitene - seriāla Интерны zvaigzne Kristina Asmusa (abi attēlā), komiķis Sergejs Svetlakovs, mūziķis Arkādijs Ukupņiks ar ģimeni un citi.

Starp viesiem bija arī Latvijā atpazīstamību guvušas personas - bijušais futbolists un Saeimas deputāts Mihails Zemļinskis, politiķis un uzņēmējs Edgars Jaunups ar draudzeni Katrīnu Leiškalni, politiķis Andrejs Klementjevs un daudzi citi.

Jau vēstīts, ka Comedy Club jubilejas svinības sākās trešdien, 31. jūlijā, ar grandiozu ballīti Dzintaru pludmalē, bet par pasākuma kulmināciju kļuva amerikāņu "ballīšu karalienes" Parisa Hiltones viesošanās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!