Foto: DELFI

Šonedēļ Jūrmalā pulcējas populārākie Krievijas jokdari un citi kaimiņvalsts šovbiznesa darboņi, lai atzīmētu televīzijas skatītāju iecienītā humora šova Comedy Club desmit gadu jubileju.

Svinības tika atklātas trešdienas, 31. jūlija, vakarā ar līksmu ballīti ekskluzīvajā pludmales kompleksā Havana Lounge Club, kur netrūka ne gardu ēdienu un dzērienu, ne jestru danču.

Par muzikālo pavadījumu rūpējās Kreigs Deivids, un vakara viesi pēc iepazīstināšanas ar sabraukušajiem Comedy Club rezidentiem tika cienāti ar jubilejas torti, kā arī iepriecināti ar salūtu.

Jubilejas svinību ieskaņu ballīti apmeklēja Krievijas dziedātāji Valērijs Sjutkins un Arkādijs Ukupņiks, striptīza dejotājs un aktieris Sergejs Gluško jeb Tarzāns un citi kaimiņvalsts šovbiznesa pārstāvji, kā arī Latvijas dziedātāja Natālija Tumševica.

Starp viesiem bija arī Latvijas politiķi Andrejs Klementjevs un Mihails Zemļinskis, savulaik pazīstamais džudo cīņu meistars Vsevolods Zeļonijs, Biolar vadītājs Jurijs Daņilko, Krievijas miljardieris Oļegs Boiko, Maskavas nama direktors Jurijs Silovs un citi.

Comedy Club jubilejas svinības turpināsies ceturtdienas, 1. augusta, vakarā ar humora šovu Dzintaru koncertzālē un Fashion Style ballīti Havana Lounge Club, bet 2. augustā paredzēts, ka Jūrmalā viesosies amerikāņu "ballīšu karaliene" Parisa Hiltone.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!