Foto: Publicitātes foto

Sestdienas, 25. oktobra, vakarā kafejnīcā Cuba Café pulcējās talcinieki, lai apvienotu patīkamo ar lietderīgo. Pēc kārtīgas lapu grābšanas talkas visi lustējās rudenīgā Lapu ballē, kurā plūda talkām atbilstošākā dzēriena - gardā Hektora - upes.

Gandrīz desmit gadus pēdējā oktobra sestdienā visi Vecrīgas ballētāji ar satraukumu ir gaidījuši Lapu balli, kas nemainīgi notika bārā Paldies Dievam, piektdiena ir klāt.

Vēsture gan klusē, cik daudz lapu katru gadu tika sagrābtas un cik pēc balles bija jāgrābj apkopējai.

Tagad bāra vietā atrodas restorāns Burkāns, bet leģendārā Lapu balle ir pārceļojusi uz Cuba Cafe, saglabājot savu statusu kā viena no jautrākajām rudens ballītēm pilsētā.

Uz balli viesi tika aicināti ierasties, ievērojot nemainīgo pasākuma dreskodu - gumijniekus un kombinezonus. Čaklākie tika aicināti kafejnīcā ierasties jau pa dienu, lai piedalītos lapu grābšanas talkā, ballītē par to saņemot pārsteigumu.

Pasākuma goda viesa statusā bija lieliskais dzēriens Hektors, kas, kā jau pēc visām talkām, tika dzerts ar īpašu baudu.

Šajā vakarā uzstājās grupa Bad Habbits, muzicēja arī dīdžeji Ingus MojoMan un Yuris, bet pagrabstāvā darbojās pats saimnieks Arnis Bikšus un Horens. Turpmāk pasākums Cuba Café notiks katru rudeni, pēdējā oktobra sestdienā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!