Foto: F64

Skumju ziņu īsi pirms nedēļas nogales ballīšu maratona saņēmuši Vecrīgas leģendārās izklaides vietas Pulkvedim neviens neraksta cienītāji - kluba pārstāvji paziņojuši par darbības pārtraukšanu.

"Paziņoju par darbības pārtraukšanu uz nenoteiktu laiku. Esmu jau diezgan padzīvojis. Šogad man aprit 20 gadi (cilvēka gados 80). Vecrīga vairs mani neuzmundrina kā agrāk, krustos velkošas sāpes parādījušās! Gribu mazliet atpūsties!" teikts Facebook lapā publicētajā paziņojumā.

Tie, kuri vēl pēdējo reizi vēlas palīksmot Pulkvedī, tiek aicināti ciemos piektdienas, 31. jūlija vakarā, kad, kā norāda kluba pārstāvji, dzērieni būšot par ļoti demokrātiskām cenām.

To, vai kluba telpās tiks ierīkota jauna izklaides vieta, vai arī tas paliks Pulkveža rīcībā līdz brīdim, kad klubs darbību nolems atsākt, izklaides vietas pārstāvji DELFI Izklaidei pagaidām nevarēja komentēt.

Tāpat viņi izvairījās publiski prognozēt, vai un kad klubs atkal vērs savas durvis tiem, kuriem tieši ar Pulkvedi saistās mūža līksmākās un neprātīgākās ballītes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!