Foto: DELFI
Tuvojoties gada izskaņai, pirmizrādi piedzīvojis jaunais producentu apvienības "Virus Art" veidotais kabarē uzvedums. Šogad tā nosaukums ir "Peerle", un, kā vēsta tā radītāji, iestudējuma komanda aicinās skatītājus ienirt dziļāk sevī.

"Virus Art" koncertuzvedumi jau vairāk nekā desmit gadus sajūsminājuši skatītājus ar īpašu muzikālo un vokālo sniegumu, gaisīgu un pat akrobātisku horeogrāfiju, krāšņiem tērpiem un jauniem tehniskiem risinājumiem, un arī šī gada šovs neliek vilties.

"Šogad koncertiestudējuma komanda aicinās savus skatītājus ienirt dziļāk sevī, pakavēties savās dzīlēs un sajust pērles meklēšanas prieku. Ikvienam uz mirkli būs iespēja kļūt par pērļu zvejnieku un padomāt par to, kas ir vērtīgāk – nodoties šo mazo dārgo bumbiņu kolekcionēšanai, vairojot savu mantu, vai arī atrast sevi, ceļu uz savu sirdi, kas paver skatu uz dziļāku un neizsmeļamu bagātību," teikts jaunās izrādes aprakstā.

Uzveduma darbība norisinās kādā uzgaidāmajā zālē, kur izrādes varoņi, un, kā sola "Virus Art" radošā komanda, koncertiestudējums "Peerle", kā ierasts, būs notikums, pilns nejaušību un iluzoru pārsteigumu, kurā ikviens varēs atveidot kādu lomu, varbūt īstenot sen lolotu sapni vai vienkārši izbaudīt neaizmirstamu svētku gaisotni.

Pie jaunā projekta strādājusi ap 50 cilvēku liela mākslinieciskā un tehniskā personāla komanda, un pirmizrādi tas piedzīvos 9. decembra vakarā koncertzālē "Palladium".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!