Foto: DELFI

Pirmdienas, 11. novembra, vakarā ar jaunās skatuves mākslinieces Aminata Savadogo triumfu noslēdzās Kanāla 2 šīs sezonas vērienīgākais projekts Jaunā talantu fabrika, bet pēc fināla koncerta šova dalībnieki devās uz Vecrīgu, lai atzīmētu "brīvlaišanu".

Atšķirībā no Okartes skatuves šoviem "fabrikantiem" nebija pārāk daudz iespēju ballēties - savulaik "okartisti" regulāri tika vesti uz līksmām ballītēm vecpilsētā, tāpat gana daudz jestru burziņu norisinājās arī viņu miteklī, bet Fabrikas jaunieši ar uzdzīvi neaizrāvās.

Tiesa, to viņi ar degsmi kompensēja pirmdienas naktī, kad iecienītajā Vecrīgas krogā Cuba viņi beidzot varēja neformālā gaisotnē tikties ar saviem mīļajiem, malkot alkoholu, dejot un citādi izklaidēties bez kameru visu redzošās acs.

Jaunās talantu fabrikas noslēguma ballītē līksmot metās ne tikai jaunieši, no kuriem daļa šova telpās bija pavadījuši 12 nedēļas, bet arī šova veidotāji, radošā komanda un pat mentori - netrūka ne vētrainu deju, ne dažādu citu atrakciju un pat publiska izģērbšanās.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!