Foto: Publicitātes foto

Trešdien, 2. novembrī, noslēdzās 25. Rīgas modes nedēļa, kas stilīgākos rīdziniekus un pilsētas viesus priecēja ne tikai ar pašmāju dizaineru un zīmolu jaunāko kolekciju skatēm, bet arī modīgiem burziņiem.

Rīgas modes nedēļas izskaņā stila lietpratēji pulcējās japāņu grila bārā "COD", kur "Fashion Detox Party", neoficiālā "Riga Fashion Week" ballīte, kas vienkopus bija pulcējusi lielu daļu pašmāju modes interesentu.

Starp viesiem bija mūziķis Markus Riva, uzņēmēja Santa Kola, šovmenis Mārtiņš Kapzems, topmodele Ginta Lapiņa, zīmola "QooQoo" dizainere Aļona Bauska, TV sarunu šova zvaigzne Grēta Gorjučko, aktieris Maksims Busels, fotogrāfe Karlīna Vītoliņa un daudzi citi.

Tāpat šajā vakarā tika izvēlētas arī šī brīža stilīgākās ielu modes zvaigznes. Uz šo titulu varēja pretendēt ikviens, kurš modes nedēļas laikā bija apgrozījies "Riga Fashion Week" norises vietu tuvumā un bijis pietiekami stilīgs, lai viņu pamanītu fotogrāfs Miks Užāns.

Stila pērles vērtēja profesionāla žūrija, un balvas saņēma starptautisko attiecību speciāliste un sabiedrības dāma Guna Leiškalne-Rokk un kolorītais stilists Sergejs Hatanzeiskis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!