Foto: Audrius Dzimidavicius
Ceturtdien, 1. februārī, stilīgākie ļaudis no visas Baltijas pulcējās smalkā burziņā Viļņā, kur tika prezentēta ekskluzīva lūpukrāsu kolekcija, kas tapusi, sadarbojoties kosmētikas zīmolam "L'Oreal" un franču modes namam "Balmain".

Pasākumu ar savu klātbūtni bija pagodinājuši sabiedrībā zināmi ļaudis un skaistuma un modes blogeri no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas, lai dzirksteļojošā atmosfērā pirmie iepazītos ar kosmētikas jaunumiem.

Viesu vidū bija tādi zināmi ļaudis kā modele un skaistumkonkursu dalībniece Diāna Kubasova, modes dizaineres Aļona Grevcova un Dace Krieviņa-Bahmane, blogeres Elizabete Gorina, Maija Armaneva un Santa Kudreņicka, grima māksliniece Laura Valuta, žurnāla "SIN" redaktors Dāvis Sakne, "Cosmopolitan" Latvijas izdevuma galvenā redaktore Laura Saulīte un vēl daudzi citi.

Pasākuma laikā viesiem bija iespēja izbaudīt mežonīgu atmosfēru īpašā safari teltī un pozēt ar īstu čūsku, atklāt savas roķīgās šķautnes, iegūt perfektu "Instagram" bildi vai iejusties dīvas tēlā, ļaujoties Parīzes šika apdvestai greznībai speciāli veidotā atpūtas zonā.

Tiek vēstīts, ka ekskluzīvās lūpukrāsu kolekcijas centrā ir sieviešu iedrošināšana, unikāla vīzija par iekļaušanos sabiedrībā un visu skaistuma tipu slavināšana, kā arī franču augstā mode.

Baltijas valstīs būs pieejami desmit progresīvi modes toņi, kas balstīti uz krēmīgu un matētu formulu, iedvesmojoties no trim modes šovu tēmām, kas definē "Balmain" modernās ciltis – "Safari", "Couture" un "Rock".
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!