Foto: Vida Press
Aizvadītās nedēļas izskaņā Lielbritānijā tika aizvadīts Epsomas derbijs, un zirgu skriešanās sacīkstes britu lēdijām un džentlmeņiem bija kārtējā iespēja ne tikai dedzīgi just līdzi rikšotājiem un izdarīt likmes, bet arī apreibināties ar šampanieti un citiem grādīgajiem dzērieniem.

Britu daiļā dzimuma pārstāves jau neskaitāmas reizes apliecinājušas, ka zirgu skriešanās sacīkstes ir vieta, kur atlaist bremzes un izklaidēties uz pilnu klapi.

Tiesa, kā vēsta izdevums "The Sun", Epsomas derbijs ir vienas no retajām zirgu sacīkstēm, kurās dāmas tomēr cenšas sevi kaut nedaudz noturēt grožos. Turklāt arī preses fotogrāfiem ir dažādi ierobežojumi, kas liedz iemūžināt neglaimojošus kadrus.

Lai gan vairums dāmu spējušas saglabāt vēsu prātu, dažas tomēr atkal pamanījušās nedaudz pāršaut pār strīpu ar grādīgo dzērienu malkošanu un nonākušas fotoreportāžās dažādos britu medijos.

Jāatzīmē, ka rikšotājiem līdzi jutuši ne tikai ļaudis no vienkāršās tautas, bet arī dažādas britu šovbiznesa zvaigznes un arī karaliene Elizabete II.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!