Foto: DELFI
Ceturtdienas, 27. septembra, vakarā mūziķis Ēriks Budēvics, kurš atpazīstamību iemantojis kā tautā iemīļotās grupas "Hameleoni" solists, plašākai sabiedrībai prezentēja savu oriģināldziesmu "Tev", kas ir veltījums viņa mīļotajai sieviņai Indrai. Romantiskajai kompozīcijai tapis arī mīlas pilns videoklips.

Plašāka sabiedrība ar jauno dziesmu un tās videoklipu tika iepazīstināta ballītē kultūras bārā "Sapņi un kokteiļi". Viesi, kuru vidū kuplā skaitā bija sapulcējušies populāri pašmāju mūziķi, tika iepriecināti ar nelielu koncertu.

"Šis ir jauns virziens manā mūzikas ceļā ne tikai dziedāt "Hameleonu" dziesmas, bet arī dziedāt savas sacerētās dziesmas," "Delfi Izklaidei" par šoruden izdoto kompozīciju stāsta Ēriks.

Vakara gaitā uz skatuves kāpa ne tikai pats Ēriks un viņa pavadošā grupa, bet arī citi mākslinieki – dziedātājas Agnese Rakovska un Laura Raila, saksofonists Raivo Stašāns, mūziķis Johnny Salamander, kā arī Ērika skolēni un šova "X Faktors" dalībnieki Akvelīna Mārtinsone un Artis Zaķis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!