Foto: DELFI

Sestdienas, 25. janvāra, vakarā Ventspils Olimpiskajā centrā noslēdzās Latvijas Radio 2 pop un roka dziesmu aptauja Muzikālā banka 2013, bet pēc fināla koncerta filmēšanas mūziķi, viņu atbalstītāji un citi viesi devās uz Ledus bāru, lai atzīmētu veiksmīgi aizvadīto notikumu.

Pēc garās un nogurdinošās sestdienas, kas tika aizvadīta mēģinājumos un divos koncertos ar publiku, liela daļa finālā iekļuvušo dziesmu izpildītāju spēkus pirms mājupceļa izvēlējās atgūt pie bagātīgi saklātajiem banketa galdiem.

Kā jau tas ierasts, arī šogad mūziķus ar veiksmīgu pop un roka dziesmu aptaujas noslēgumu nakts burziņā sumināja Ventspils mērs Aivars Lembergs, kuru šogad uz pasākumu pavadīja viņa mīļotā sieviete Kristīne Krasovska.

Tiesa, pārlieku ilgi banketā mūziķi vis neuzturējās - lielākā daļa no viņiem bija izvēlējusies jau sestdienas naktī doties mājup, bet dažus ātri vien pieveica nogurums un iepriekšējās nakts uzdzīves sekas.

Jau vēstīts, ka aizvadītā gada vērtīgākās dziesmas godu sīvā cīņā ieguva Dona izpildītā kompozīcija Pēdējā vēstule, un Dons ir pirmais mūziķis, kuram Muzikālās bankas pastāvēšanas vēsturē ir izdevies gūt atkārtotu uzvaru.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!