Foto: Vida Press
Viens no mūsdienu populārākajiem pirmskāzu rituāliem ir vecpuišu un vecmeitu ballīšu rīkošana, un īpaši vērienīgas dzīres ar, iespējams, briesmīgākajām izklaidēm visu vecpuišu ballīšu vēsturē aizvadītajā nedēļā norisinājušās Anglijā.

Šī stāsta galvenais varonis ir brits Marks Longlijs (attēlā), kura labākais draugs un vedējtēvs Stīvs Vests topošo vīru iepriecinājis ar neaizmirstamu un visnotaļ oriģinālu vecpuišu ballītes izklaidi, topošā vīra seju aplipinot ar pavisam īstiem kaunuma matiem.

To, kā topošais vīrs atvadījās no savas vecpuiša dzīves, viņš, visticamāk, nekad neaizmirsīs, jo vedējtēvs Stīvs līgavaini, tērptu vienās apenēs, zeķītēs un milzīgās klaunu tupelēs, turklāt ar iespaidīgu sejas apmatojumu, kas izveidots no kaunuma matiem, ar līmlenti piestiprināja pie ratiņkrēsla un devās izbraucienā ar vilcienu.

Arī sabiedriskajā transportā dzīrošana un izklaides nerimās - vedējtēvs vilciena pasažieriem sniedza unikālu iespēju savas mākslinieciskās dotības visā krāšņumā izpaust uz līgavaiņa puskailā ķermeņa, un, kā jau tas bija gaidāms, topošā vīra miesa tika aplaimota ar milzīga locekļa zīmējumu.

"Pagājušajā gadā mans labākais draugs Marks man piedāvāja kļūt par viņa kāzu vedējtēvu. Es jutos pagodinās, un man šī ideja šķita ļoti jauka, bet tajā pašā laikā arī muļķīga, jo viņš ļoti labi zināja, kādu vecpuišu ballīti organizēšu.

Man šķita, ka kaunuma matiņu pielīmēšana pie Marka sejas būtu ļoti uzjautrinošs joks. Vēl man ļoti smieklīga likās ideja, ka viņš visu nedēļas nogali nēsātu sev līdzi kāpostu un izliktos, ka tas ir viņa labākais draugs," britu medijiem lepni pastāstījis Stīvs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!