Foto: Vida Press

Losandželosā šonedēļ norisinājies viens no karstākajiem pēdējā laika burziņiem - Playboy modele Abigaila Rečforda sarīkojusi varenu pidžamu ballīti, kurā gozējušās tikai īpaši seksīgas un kārdinošas daiļavas ar iespaidīgiem labumiem.

Uz pikanto pasākumu bija ielūgtas tikai īpaši izraudzītas viešņas, un parastajiem mirstīgajiem ieeja ballītē, kura norisinājās skaistās Playboy modeles dzīvoklī, protams, bija liegta.

Smalko pidžamu ballīti ar savu klātbūtni bija pagodinājušas vairākas Rečfordas draudzenītes no modeļu aprindām, un daiļaviņa uz pasākumu bija uzaicinājusi arī fotogrāfu, kurš iemūžināja dāmu pikantās izklaides.

Visas viešņas bija ievērojušas noteikto tematiku un uz ballīti ieradās, tērpušās seksīgā vešiņā un halātā. Vispirms daiļavas pamielojās ar dažādiem izsmalcinātiem ēdieniem, bet pēc tam malkoja šampanieti.

Par vakara centrālo notikumu kļuva pozēšana fotogrāfam, un pidžamu ballītē tapušie attēli, kuros dāmas sacenšas ar labumu un plikumu izrādīšanu, ārvalstu medijos jau iemantojuši lielu popularitāti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!