Foto: Publicitātes foto/Andris Zieds

Aizvadīto nedēļas nogali ar skaļu ballīti uzsāka par pašmāju repa supergrupu pašpasludinātais "Singapūras satīns", kas īpašā gaisotnē prezentēja savu debijas albumu "Iespēja viena". Pasākums norisinājās uz pasažieru kuģa "Liepāja", kas kursēja pa Daugavas viļņiem.

Kā vēsta grupas pārstāvji, šo pasākumu apmeklēt bija lemts tikai aptuveni 100 īpaši izredzētām personām, no kurām lielākā daļa bija grupējuma draugi un atbalstītāji.

"Mēs gribam pateikties pilnīgi visiem, kuri ar mums nosvinēja šo nozīmīgo notikumu, un īpašs paldies Peldu ielas republikas kolektīvam par šo iespēju vienu. "Satīns" vienmēr cenšas atrast jaunus veidus, kā pārsteigt fanus un klausītājus, tāpēc tā vietā, lai ietu uz klubu, mēs likām klubam nākt pie mums.

Šis bija pirmais slazds uz ūdens, un esam ļoti pateicīgi pasākuma apmeklētājiem par to, ka tomēr neviens nenoslīka, lai gan bukmeikeru prognozes pirms pasākuma liecināja par pretējo," par muzikālo ballīti vēsta grupas pārstāvji.

Lepnajā pasākumā netrūka arī dažādu atraktīvu notikumu – sanākušie viesi tika cienāti ar grupas sarūpētiem našķiem un dzērieniem, kā arī ar ansambļa atbalstītāju sagādātajām dāvanām. Tāpat neizpalika bez intīma koncerta, albuma atskaņošanas un līdz šim populārākās albuma dziesmas "Pūpolsvētdiena" īpašas godināšanas.

Foto: Publicitātes foto/Andris Zieds
Grupas pārstāvji neslēpa sajūsmu par albuma iznākšanu un vaļsirdīgi dalījās stāstos par šī garadarba tapšanu.

"Mēs gribējām iet vēl tālāk un pierādīt, ka mums miera nav. "Iespēja viena" nav tikai 17 repa dziesmu apkopojums, jo pat paviršākie klausītāji šeit atpazīs gan RnB aprises, gan elektronikas un "new school" piegaršu un arī vasarīgus regetona ritmus. Pie tam – albumu papildina četri īpaši piemeklēti "skiti", kas ar savu vēstījumu pierāda, ka uz šīs zemītes viss ir ciklisks."

Albuma tapšanā piesaistīti gan vietējie, gan ārzemju "bītmeikeri", un, kā ierasts, grupas augstvērtīgo muzikālo skanējumu papildina jēgpilni, asprātīgi un aizkustinši teksti, kas sevī ietver sabiedrībā aktuālas tēmas, jauniešu ikdienas pārdomas, sajūtas un atziņas.

Foto: Publicitātes foto/Andris Zieds
Vaicāti par tuvākajiem koncertiem, puiši dalījās informācijā, kas varētu iepriecinātt daudzus grupas fanus: "Nākamnedēļ būs pirmais slazds Cēsīs. Pēc tam pritonizēsim Valmieru, iečilosim Salacgrīvā, fleksēsim Preiļos, bleizosim Rīgā, hu*ārīsim Ogrē un varbūt vēl kaut kur. Sekojiet mums feisbukā un instagramā, jo tur vienmēr ir karstākās ziņas par bandas aktivitātēm."
Albums "Iespēja viena" ierakstīts un apstrādāts "Dirty Deal Audio" studijā, un tas ir pieejams visos lielākajos straumēšanas servisos, kā arī grupējuma oficiālajā "YouTube" kanālā.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!