Foto: Publicitātes foto
Pašmāju populārākajā geju, viņu draugu un brīvi domājošu ļaužu atpūtas vietā, klubā "Golden", noticis īpaši izsmalcināts pasākums. Ballīte ar šampanieti un austerēm sarīkota par godu īpaši kluba viesiem veltītas gleznas, mākslinieces Andas Dānieles darba "Goldenieši", prezentācijai.

Kā "Delfi Izklaidei" atklāj kluba īpašnieks Maigurs Skangalis, Dāniele ir māksliniece, kuras darbus burtiski pielūdz daudzie "Golden" klienti.

"Bāra dzīve savijusies ar vairāku mākslinieku darbiem, bet Dānieles redzējums par bāra klientiem vislabāk iet pie sirds pašiem apmeklētajiem neatkarīgi no viņu pārliecības," skaidro Maigurs.

"Mākslinieci iedvesmo visa spektra cilvēciskās vājības, kuras viņa labprāt atklāj savās gleznās. Skaisti cilvēki un lietas, nauda, naktsdzīve, kaitīgi ieradumi, iekāre, divdomīgas situācijas un, protams, vienmēr gaisā virmojošs flirts un viegls sekss.

Dānieles gleznas noteikti ir tuvas cilvēkiem, kas bauda dzīvi, nebaidoties no savām vājībām, nemoralizē un prot pasmieties paši par sevi," par kluba ciešo saistību ar mākslinieci stāsta tā pārstāvis.

Visu šo iemeslu dēļ jaunās gleznas ierašanās klubā tika sveikta ar kārtīgām dzīrēm. "Golden" viesi īpašajā vakarā tika cienāti ar šampanieti un austerēm, lutināti ar muzikāliem un izklaidējošiem šoviem.

Mākslas darba prezentācija tika iemūžināta unikālā 360 grādu filmā, par ko parūpējās Aigars Ceplītis. Bonusā goldenieši tika iepriecināti ar vēl kādu skaistu jaunumu – klubam beidzot ir perfekta mājaslapa, kuru ikviens interesents var aplūkot šeit.

Likumsakarīgi, ka pasākums, kas sākās pievakarē, izvērtās par kārtīgu ballīti, kurā ļaudis bez aizspriedumiem "Eirovīzijas" ritmos draudzīgi dancoja līdz pat rītam. Foto autors: Māris Lazdāns.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!